| |

Reset iPhone

Reset všech nastavení:
General > Reset > Reset All Settings.

Vrátí všechny nastavení do původních hodnot – kontakty, záznamy kalendáře, poznámky, hudba, video a jiné uložené soubory v iPhone zůstanou.

Vymazat veškerý obsah a nastavení:
iPhone připojte k počítači nebo napájecímu adaptéru. General > Reset > Erase All Content and Settings.

Tato funkce resetuje všechna nastavení na výchozí hodnoty a trvale odstraní všechny data uložená v iPhone. Toto trvá většinou jednu až čtyři hodiny, ale více v závislosti na množství uložených dat v iPhone. V průběhu operace iPhone nepoužívejte a nevypínejte.

Jak na obnovu dat se zálohy najdete ve fóru.

Podobné příspěvky

Jeden komentář

Napsat komentář